14. novembra ob 16 uri smo imeli v Domu kulture na Selah odlični dobrodelni koncert. Zakaj tako odličen. Ker smo imeli čudovite nastopajoče, naj bodo to skupine ali posamezniki. Program je bil zelo razgiban, od folklore, zborov, ljudskih pevcev do posameznih popularnih pevcev. Vse je odlično povezoval napovedovalec Frenk Muzek. Sandi Potočnik je postavil in skrbel za ozvočenje. Tudi gledalcev in poslušalcev se je nabrala polna dvorana, ki so darežljivo prispevali za streho na cerkvi sv. Družine na Selah. Zbralo se je 950 eurov. Hvala vsem nastopajočim in tistim, ki so darovali denar, da smo skupaj naredili nekaj za domači kraj, kulturo in seveda, da se bo še naprej lahko oznanjalo veselo oznanilo v čudoviti cerkvici na Selah.

Med gosti smo veseli, da so bili prisotni vsi domači patri, opazili pa smo tudi patra od drugod. P. Tarzicij kot župnik moderator je med koncertom spregovoril nekaj spodbudnih besed. Veseli smo bili tudi župana, ki je s soprogo užival ob prelepih melodijah.

Veseli, ker imamo še več načrtov za takšne in podobne prireditve vas že vnaprej vabimo, da se udeležite.

Prvi takšen koncert bo 21. januarja 2011 s poudarkom na narodno zabavni glasbi (Modrijani in drugi), verjetno pa se bo predstavila še kakšna domača skupina.

MIR IN DOBRO!

p. Janez Ferlež

{jwpics cat_77;6}