Ekipa, ki je pustila srce na igrišču, ekipa, ki ni dala samo 100% energije od sebe, ekipa, ki ti, ko jo vidiš igrati, zaigra srce in se odloči, da ji bo ostalo zvesto, do konca dni. Nekateri, tisti, ki ste gledali nedeljsko tekmo, prav zagotovo veste o komu govorim, za vse ostale, je to nogometna ekipa JoeFernandes.

V nedeljo 21.11.2010 ob 13:30 se je ekipa JoeFernades pod vodstvom p. Janeza Ferleža pomerila z ekipo Bar Osmica iz Tržca, v malem nogometu. Tekma je bila razburljiva vse do konca. V  prvem polčasu je s požrtvovalnostjo in dobro igro ekipa JoeFernandes držala izenačenje na dveh golih. Kasneje v drugem polčasu, se je pokazala trenutna pomanjklivost naše ekipe, namreč se je videlo da postajajo vse bolj utrujeni in da je nasprotna ekipa bolje fizično pripravljena. A se ekipa JoeFerndes ni predala, s požrtvovalnostjo in trudom je lahko na koncu kljub razmeroma velikim porazom, zapustila igrišče z dvignjenimi glavami. Končni razultat 6 za ekipo Bar osmica in 2 za ekipo JoeFernandes.

Komentar igralca p. Janeza Ferleža: Če ste opazili smo tri gole dobili iz prostih strelov. Potrebno bo delati na postavitvi živega zidu, nekaj vaje vratarja in mislim, da se bo v prihodnosti močno poznal napredek.

Komentar igralca Jožefa Kozela: Mislil sem, da bo tekma težja, imamo še veliko rezerv, ki jih lahko v prihodnjih tekmah izkoristimo v našo korist.

{jwpics cat_79;6}