•   Zakonska
  skupina
   

  V zakonskih skupinah se srečujejo in prijateljujejo pari, ki želijo svoj zakon ohranjevati in ga razvijati. Prvi cilj zakonske skupine je torej pomoč paru, da bi bil čim boljši...

  Preberite več 

   
 •   Frančiškova
  družina
   

  Sv. Frančišek Asiški je imel posluh tudi za ljudi, ki so bili že poročeni in so imeli svoj položaj v svetu. Zanje je ustanovil tretji red. Vključite se tudi vi in naredite nov korak v življenju.

  Preberite več 

   
 • 1
 • 2
Registracija uporabnika
Prekliči

MAŠNI NAMENI

·       Sv. Miklavž
Znamke za sv. Miklavža so po 10€, ker jih je potrebno že prilepiti, se že nabirajo v pisarni, v zakristiji in po sv. maši. Ne odlašajte, ker moramo vedeti število otrok.
Zadnje dneve ne bomo več sprejemali. Miklavž pride v ponedeljek ob 16.00, 5. dec v občinsko dvorano.

·       MARIJANSKI  KOLEDAR IN DRUŽINSKA PRATIKA Dobite v zakristiji.

·       ADVENTNI ČAS
Otroci bodo pri verouku dobili Adventni koledar, ki vabi otroke k dobrodelnosti za  lačne otroke…Blagoslov adventih venčkov bo danes  pri vseh mašah. Pred mašo jih prinesite pred oltar. Ob blagoslovljenih venčkih naj bi se zbirali otroci in družina…

·      NEDELJA KARITAS
Današnja nabirka je za škofijsko in našo Karitas. Hvala za pakete ,ki ste jih prinesli za našo ŽK

·       PRVI DNEVI V MESECU
Priporočamo, da v prvih dnevih pridete k molitvi za duh. poklice im za družine. V petek po večerni maši molitvena ura za duh. poklice.
Obisk bolnikov bo pred božičem.

·       DOHODNINA
Po novem lahko tisti, ki ste obvezani za dohodnino nakažete 1% dohodnine  za svojo župnijo: Župnija sv. Vida z davčno številko. Pošljete na FURS, ali oddate v zakristiji ali pisarni in bomo skupaj odposlali.

·       ZAHVALA
Za nami so volitve. Zahvaljujemo se dosedanjemu županu g Branku Mariniči za lepo sodelovanje in povezanost z župnijo. Novemu županu g. Branetu Koledniku pa čestitamo k izvolitvi in želimo, da bi skupaj delali za naše občane in župljane.

·      VERSKI TISK
Tokrat je poleg Družine tudi mesečnik Ognjišče. Prosimo naročnike Ognjišča, da vzamejo, nekaj izvodov pa je tudi v prodaji.

·       RAJNI
Umrla je JULIJANA BOŽIČKO iz Zg. Pristave 42. Molitev zanjo bo danes ob 17h na Selah.
Pogreb bo jutri v ponedeljek ob 11h.