Spoštovani starši, dragi birmanci,

v naslednjem tednu bomo nadaljevali z našim veroukom - pripravo na sveto birmo. Do odprtja osnovnih šol, bomo imeli tedenska srečanja preko zooma. Verouk bo potekal po ustaljenem urniku ob torkih in četrtkih odvisno od skupine. Vsak teden boste dan pred srečanjem na vaš email naslov dobili povabilo s povezavo na zoom. Vsako srečanje bo trajalo 45 minut, zato prosim, da ste pri prijavi točni in da ne zamujate. Mislim, da ni potrebno posebej poudarjati, da so srečanja obvezna (za tiste, ki pač želite prejeti zakrament svete birme 😊). Morebitno odsotnost (manjkaš lahko samo zaradi bolezni) starši sporočijo animatorju skupine.

Vem, da imate že z šolo veliko dela, vendar, v kolikor ne bomo nadaljevali s pripravo na birmo, bomo morali birmo prestaviti na jesenski čas. Tega pa verjetno noče nihče.

Hvala za pripravljenost in sodelovanje.

p.s.
še vedno nekateri niso prijavljeni k verouku. Časa za prijavo imajo samo še do 17. januarja. V kolikor se ne bodo prijavili, ne bodo mogli k sveti birmi. Pa prosim, da to zamudnikom sporočite. Prijavijo se pri meni.

p. Anton Borovnjak